Korting bij Nordic Adventure Trails

 • nordic-doorzichtig-letters-rond-1

Category: Recreatie reizen dagje uit Tags: adventure, Arctic, avontuur, expeditie, noorwegen, overleven, reizen, sneeuw, survival, tocht en uitdaging

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieder
Kaart
 • Wij bieden de Nederlandse veteranen maar liefst 15% korting aan op de Arctic Snowshoe Experience. De reis vind plaats van 24 januari t/m 29 januari 2017, eur849,- per persoon.
  Voor de Arctic Ski Experience van 6 maart t/m 12 maart 2017 bieden wij de Nederlandse veteranen ook 15% korting aan, eur1061 per persoon.

  Delen via:
 • Aanbieder: Nordic Adventure Trails
  Adres: Pegasusstraat 190
  Alphen aan den Rijn
  Zuid-Holland
  2401 HZ
  Nederland
  Over ons:

  Wij organiseren winterreizen naar Noorwegen waarbij we meerdaagse tochten maken op de sneeuwschoen of de ski. Je leert (over)leven in arctische omstandigheden, gaat ijsvissen, een iglo maken en overnachten in expeditietenten, onbemande berghutten of in je eigen gemaakte iglo!

  Adembenemende landschappen, fjorden, bergen, rust, ongerepte en ruige natuur. Je vindt dit alles in het prachtige Noorwegen en biedt jou de kans op een avontuur!

  Onze reizen zijn voor jong & oud, van beginner tot gevorderde. Wij gaan met je mee op avontuur en begeleiden je daarbij van begin tot eind.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.