10 % korting op het gehele assortiment. M.u.v. acties en andere aanbiedingen.

 • bommel-breda

Category: Huis en tuin Tags: bank, banken, decoratie, fauteuils, kast, kasten, meubels, slapen, stoel, stoelen, tafel en verlichting

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieder
Kaart
 • 10 % korting op het gehele assortiment. M.u.v. acties en andere aanbiedingen.

  Delen via:
 • Aanbieder: De Bommel Meubelen
  Adres: Kruisvoort 22
  Breda
  Noord-Brabant
  4814 RZ
  Nederland
  Over ons:

  De producten van de Bommel Meubelen zijn uniek in de wereld. De Bommel ontwerpt en produceert namelijk zelf haar meubelen. Van boom tot product, de Bommel heeft controle over het gehele productieproces. Met diverse eigen fabrieken in het buitenland en een meubelmakerij in Nederland kan de Bommel echt alles voor je maken.
  De Bommel Meubelen is opgericht door Robert de Hoop en Marco Bakkers. Zij begonnen een ambachtelijke meubelmakerij. Al snel werd de garage te klein en werd er een volwaardig filiaal in De Lier gebouwd. In de regio Hoeksche Waard was Winckelaer in de jaren zeventig onder leiding van Willem Winkelman aan de weg aan het timmeren. In de jaren negentig nam zoon Frank Winkelman het roer over. In 2010 fuseerden deze 2 bedrijven om gezamenlijk sterker door te kunnen. Inmiddels heeft de Bommel Meubelen 8 filialen, een outlet store en een groot centraal magazijn met een volwaardig eigen logistieke dienst.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.