10% bij Imagine Photo

 • imagine-photo

Category: Diversen Tags: bruid, bruidegom, bruidsreportages, foto, fotograaf, fotoreportage, trouwdag, trouwen, trouwfoto en trouwfotograaf

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieder
Kaart
 • Op vertoon van je veteranenpas krijg je 10% korting op de inzet van deze fotograaf tijdens jullie trouwdag.

  Delen via:
 • Aanbieder: Imaginephoto
  Adres: Ellestraat 8
  Elburg
  Gelderland
  8081 GE
  Nederland
  Over ons:

  Een avonturier dat ben ik. Na 10 jaar de wereld te hebben mogen zien door de ogen van een militair en veel wijze levenslessen later was het tijd voor verandering. Tijd om mijn hart te volgen en de bijzondere momenten in het leven vast te leggen.

  Naast mijn favoriete plek, thuis bij mijn gezin, kun je me vinden in de bossen op de Veluwe en in de drukke straten van Utrecht met haar fijne cafe's en karakteristieke oude grachten. Maar je kunt me ook vinden in m'n loods, sleutelend aan motoren en klassieke auto's. Naast fotografie vind ik hierin de rust om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven.
  Ik ben geïnteresseerd in jullie unieke verhaal en daarom leer ik jullie graag kennen. Alleen dan kan ik die fijne en pure foto's maken waar jullie naar opzoek zijn. Intieme, creatieve maar vooral ook pure bruiloften en shoots is waar ik voor ga. Dat jullie volledig jezelf kunnen zijn is dan ook een must! Mijn fotografie uit zich in pure beelden ontstaan vanuit jullie liefde voor elkaar. Vastgelegd op een ongedwongen manier en met alle aanwezige emotie.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.