Gratis entree “Het Danspaleis”

 • Theaters-Tilburg-01
 • Theaters-Tilburg-02
 • Theaters-Tilburg-Danspaleis

Category: Horeca eten en drinken, Festival, Food Nightlife en Recreatie reizen dagje uit Tags: avondje uit, dansen, engelse wals, jaren 40, jaren 50, live muziek, meezingers, merenque, muziek, polonaise, rock 'n roll, swingen, theater, tilburg en tranentrekkers

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieder
Kaart
 • Het Danspaleis is een ouderwets gezellig dansfeest voor ouderen (50+). Of nou ja, eigenlijk voor iedereen die van swingen houdt! Helemaal in de stijl van jaren veertig en vijftig trekt De PlatenDraaier (PD) oude krakers uit de koffer van de sterren van weleer, zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Lieve Hugo en Doris Day. Van meezinger tot tranentrekker, van merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock-‘n-roll: alles komt voorbij. Een middagje samen dansen, praten en lachen… Dat maakt Het Danspaleis tot een onvergetelijke ervaring!

  Theaters Tilburg nodigt veteranen, met hun partner, uit voor een gezellige middag swingen! Entree is vrij, consumpties zijn voor eigen rekening. Theater Tilburg is zeer toegankelijk voor rolstoelen.

  Het Danspaleis vindt plaats op 27 januari 2019, vanaf 15.00 uur gaat het dak eraf!

  Aanmelden via Stichting Veteranen Hart van Brabant: http://eepurl.com/dN35cU

  Delen via:
 • Aanbieder: Theaters Tilburg
  Adres: Louis Bouwmeesterplein 1
  Tilburg
  Noord-Brabant
  5038 TN
  Nederland
  Over ons:

  Theaters Tilburg bestaat uit de schouwburg, concertzaal en studio. Eén culturele onderneming met een breed scala aan podiumkunsten. Theaters Tilburg is een open huis voor alle inwoners van Tilburg en omgeving en biedt een totaalaanbod dat blijft verrassen. De eigen programmering bestaat uit ruim 350 voorstellingen en concerten. Van cabaret tot klassieke muziek. Van musical tot dans. Daarnaast is Theaters Tilburg een welkom huis voor uitvoeringen van amateurgezelschappen uit de regio.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.